Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci
McDonald’s Cup je zpět. A s ním se na fotbalová hřiště celého Česka vrací upřímné kamarádství, euforie gólových oslav, hrdost reprezentovat školu i přirozená radost ze zdravého pohybu.

Na zápasech McDonald’s Cupu se dětské fotbalové sny stávají skutečností. Děti poprvé vbíhají na hřiště jako reprezentanti. Jsou hvězdami, které jinak běžně s obdivem sledují na sociálních sítích a v televizi či za které hrají ve virtuálním světě. V reálných utkáních McDonald’s Cupu a za podpory fandících spolužáků a rodičů zažívají malí fotbalisté a fotbalistky ty neopakovatelné momenty štěstí spojené s aktivním sportem.

McDonald’s je vděčným partnerem těchto emocí.

Našim posláním je nabídnout dětem pozitivní zážitky a příklady zdravého životního stylu, které jsou neoddělitelně spjaté s pravidelným pohybem, kamarády, fair play, motivací dostat ze sebe to nejlepší a neustále posouvat své hranice. Naplňování těchto hodnot je zároveň naším hnacím motorem, proč již 23 let pořádáme největší fotbalový turnaj v ČR a proč také nás McDonald’s Cup neustále baví.

Hrajeme nejen na góly, ale především na úsměvy.

Nepřesvědčujeme děti, co mají dělat a co je má bavit. Prostřednictvím nejpopulárnějšího týmového sportu – fotbalu – jim klíčové principy zdravé fyzické i psychické kondice nabízíme formou, které rozumí nejlépe. Hrou s kamarády. Hrou, která je v každém momentu zdrojem spontánní radosti, jež mohou prožít při nástupu na hřiště, každém kontaktu s míčem, při vstřelení gólu, když pomáhají spoluhráči či protihráči. Když oslavují vítězství i když utěšují poražené. Právě radost, která se nejjasněji odráží ve šťastných očích a úsměvech, je zároveň největší odměnou i motivací pro všechny, které McDonald’s Cup spojuje. Tedy pro malé reprezentanty škol, co naplno prožívají své sportovní sny, i pro nás dospělé, kteří jsme jim při plnění těchto snů oporou.

McDonald’s Cup je zpátky. A s ním se vrací i čistá radost z fotbalu!