Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci
Nový ročník největšího fotbalového turnaje pro žáky a žákyně prvního stupně základních škol v Česku McDonald’s Cup právě spustil své registrace. To znamená jediné – další skvělý ročník už brzy vypukne!

Letos již 24. ročník fotbalového turnaje, který pořádají McDonald’s ČR, Fotbalová asociace ČR a Asociace školních sportovních klubů opět slibuje desítkám tisíců účastníků nespočet skvělých sportovních zážitků a fotbalové radosti.

Turnaj se nově rozšířil o kategorii pro malotřídky, která tak doplňuje obvyklé kategorie pro žáky 1.–3. a 4.– 5. tříd. Základní školy mohou své týmy v jednotlivých kategoriích přihlásit až do 25. března 2023.

K McDonald’s Cupu tradičně patří inspirativní patroni. Letos jimi jsou hrdí nositelé dresů národního týmu, hráč a hráčka z úspěšných zahraničních angažmá Andrea Stašková a Michal Sadílek. Jejich fotbalové příběhy, ve kterých sehrává důležitou roli také McDonald’s Cup, budou provázet a motivovat všechny účastníky letošního ročníku. 

Nejen o patronech, ale o veškerých důležitých informacích spojených s McDonald’s Cupem se dočtete v oficiálních propozicích letošního ročníku, stačí kliknout zde.

Už brzy se uvidíme na fotbalových trávnících!