Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci
Letošní ročník McDonald’s Cupu přináší důležitou novinku. V nové kategorii M se budou moci představit hráčky a hráčky z malotřídních škol! A co víc, ke své registraci do turnaje mohou získat skvělý bonus již dnes!
        

Po několika letech požadavků mnoha menších škol z celé republiky konečně vznikla kategorie malotřídních škol a my jsme nadšení, že Vám ji můžeme představit už tento rok! Kategorie M je určena pro školy, u nichž lze na prvním stupni do jedné třídy zařadit žáky a žákyně z více než jednoho ročníku prvního stupně.

Tím to ale nekončí! Pokud se rozhodnete zaregistrovat, speciálně Vám nabízíme možnost tréninku s profesionálními trenéry Fotbalové asociace České republiky (FAČR) právě ve Vaší škole. Proto určitě neváhejte a registrujte se!

Registrace do 24. ročníku McDonald’s Cupu jsou otevřeny až do 25. března, po jejich uzavření dojde k rozlosování a vznikne detailní časový plán postupových kol. Ty pak vyvrcholí velkým finále – Svátkem fotbalu, které se odehraje 29. a 30. května na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti.

Stejně jako každý rok navíc malé fotbalistky a fotbalisty podpoří hvězdní patroni, kterými jsou tento rok členové české reprezentace Andrea Stašková, aktuálně působící v Atléticu Madrid, a Michal Sadílek s angažmá v nizozemském FC Twente.

Rozšíření o další kategorii totiž znamená více zápasů, více radosti a hlavně více fotbalu. My už se jednoduše nemůžeme dočkat, kdo bude prvním vítězem této nové kategorie M, a zapíše se tak do historie našeho turnaje!

Bližší informace najdete v oficiálních propozicích.